Képeslapok
  • Ősz
  • Nyár
  • Tavasz
  • Karácsony
  • Megrendelés
Napkeltekor
30
Csendesség
44
Indián nyár
46Remény
47
Hajnal
48
Levelek
49Tűzvirág
51
Borostyán
52
Álom
55
Párok
14
Tengeri szél
15
Vörös és kék
16Szalaghajók
18
Az éj zenéje
19
Nyár ajándéka
27Lepkék
28
Álmodozás-napsütés
29
Egy szép napon
31Kedves
32
Légies
35
Nyári délután
45
Cseresznyevirágzás
5
Tulipán
6
Pirkadatkor
8Sziromlevelek
9
Liliom
10
Húsvét
24Tavasz
25
Tavasz ünnep
26
Tavasz virágai
33
Csillagok
64
Harangok
65
Mikulás
66Angyalok
69
Karácsonyi erdő
70
Aranydiók
73Csengő Gömbök
74
Díszek
75
Aranykarácsony
77Karácsonyi álom
78
Csendes éj
79
Arany Fenyő
80Gyöngycsengő
81
Ezüst Hold
82
Ezüst-Fehér
83

100 db példányszám alatt a képeslapjaim megvásárolhatóak az alábbi boltokban:

Huszár Gál könyvesbolt
1052 Budapest, Deák tér 4

Műcsarnok könyvesbolt
1146 Budapest, Dózsa György út 37

Művészetek Palotája könyvesbolt
1095 Budapest, Komor Marcell u 1

Magyar Nemzeti Múzeum shop
1088 Budapest, Múzeum krt. 14/16

Magyar Nemzeti Galéria könyvesbolt
1014 Budapest, Szent György tér 2

Ajándékpolc
1024 Budapest, Lövőház u 19

Gödöllő Királyi Kastély ajándékbolt
2100 Gödöllő, Grassalkovich Kastély

Líra könyvesbolt
2000 Szentendre, Fő tér 5


100 darab példányszám fölött e-mailben rendelheti meg az info@paalart.hu e-mail címen. Kérem a megrendelésében tüntesse fel a képeslapok jobb oldalán szerepelő azonosító kódot!


Egyedi hangvételű képeslapjaim, melyek szerzői jogvédelem alatt állnak, nyomdai úton sokszorosított önálló művészeti alkotások. A képeslapokat a vásárlók nem csak üdvözlőlapként küldik. Otthonuk díszítése mellett gyakran bekeretezve, képként, ajándékként adják oda szeretteiknek. A képeslapokat a különlegességekre nyitott, valódi művészi értéket tiszteletben tartó, kifinomult ízlésű, igényes réteg vásárolja.
Törekszem a kivitelezés minőségének kifogástalan megvalósítására, ezért a képek nyomdai munkálatait is mindig figyelemmel kísérem. A lapok 21x15 cm-es méretben készülnek 4+0 színnyomással. A képeslapokhoz egyedi készítésű C/6-os méretű boríték is tartozik. A képeslap és a boríték celofánba van csomagolva.
Képeslapjaimat megvásárolhatják a múzeumok shopjaiban (Szépművészeti Múzeum, Műcsarnok, Nemzeti Galéria, Nemzeti Múzeum), igényes könyvesboltokban, valamint képzőművészeti galériákban, ahol kvalitásos művekre nyitott szemű közönség fordul meg..


Műhelymunka:
Képzőművészeti és animációs filmművészeti alkotásaim mellett képeslapterveimet is olyan igényességgel készítem el, hogy önálló képzőművészeti alkotásokat hozzak létre a képeslap adta forma és méret lehetőségein belül. Különösen az egyedi hangvétel megteremtése ösztönöz különböző grafikai és festészeti technikák ötvözésére a művek kézműves jellegének megőrzésével.
A képeslapok formavilága legtöbbször a növényi ornamentikák és virágok szimbolikus ábrázolásában teljesedik ki. Műveimet a természet sokszínűsége, a tavakban tükröződő fény, a lehulló falevelek csodálatosan gazdag szín-skálája, a virágszirmok változatos formavilága, a holdfény tükröződése, növények különös rajzolata inspirálja.
Képeim megalkotásakor fotót, akvarellt, színes ceruzát, grafitot, kollázs technikát, akril festéket is használok. A képek felületének megválasztása is különböző, így merített papírra, fára, textilre is dolgozom, olykor a természet által tökéletesen megalkotott formákat, virágszirmokat, leveleket, terméseket, köveket is felhasználok a munkáimhoz. A képek színvilága kiemeli az évszakok változásával járó színharmóniát, a zsenge zöldtől, a mély vörösökön keresztül, az őszi barnákon át, a hidegebb kék színekig.
A lapok témái követik a naptári ünnepeket, kiemelve a Karácsony ünnepélyességét, a családi ünnepek meghittségét. A vásárlók megfelelő képeslapokat találnak a Húsvét, a születés- és névnap, az esküvő megünneplésére is. Ezek a képeslapjaim gyakran gyönyörű zene inspirációja alapján készülnek. Mindig jó érzéssel tölt el, amikor az emberek az általam tervezett képeslapokon küldik el jó kívánságaikat a szeretteiknek, megörvendeztetve egymást.