Grafikustervezőként tapéta tervezéssel és textil mintatervezéssel foglalkozom. A kiállításon saját tapéta grafika munkámat jelenítem meg a falon, mely Chirico képeinek átirata, ötvözve növényi és madár motívumokat ábrázoló illusztrációmmal. A térbe beállított tartó elemeket pedig a növényi-madár mintáimmal megnyomtatott drapériával vannak kasírozva.

A térben n mérleghintára asszociáló posztamensek jelennek meg, melyeken székek vannak.
Hasonlatos a szemben álló emberek viszonyrendszeréhez, akik hol alul, hol fölül maradnak az emberi játszmák valós, olykor felfoghatatlan irreális világában.

A mérleg szimbólum egyszerre utal az álom és valóság és a lent és a fönt ellentétpárjára.

Az épületek és szobrok  kontrasztosan jelennek meg a tapétagrafikán. Egy iránypontos szerkesztésű képen a tér távlatai optikailag tágulnak.

A székeket tartó elemek, madár-növény mintázatú, anyaggal vannak kasírozva.

A madár és növényi ornamentika megjelenítése ebben a kontextusban az élő és élettelen világ metaforikus átirata, az álom és valóság határterületének megjelenítői.

Kiállítási stand, S/ALON Budapest, 2022

Koncepció
Hypnagógia
S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás
Egyéni, tervezői stand.

Az alvásba való átmenet állapotában, különös határállapotot él át az ember, ahol a reális világ keveredik az álomvilággal. A valós térélmény a víziókkal, ahol a félálom egyszerre valósághű és valószerűtlen.
Nyisd ki a GALÉRIÁT a kiállításról készült képekért.